Comenzi: 0744-569-069 comanda@marirepenis.com

Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


Alungirea penisului folosind dispozitive medicale

Alungirea penisului presupune atasarea unui dispozitiv de alungire a penisului sau a unui extender de penis pentru anumite perioade de timp. Acest dispozitiv exercita o tractiune asupra penisului care va duce la lungirea penisului in lungime si grosime. Tractiunea exercitata de aceste dispozitive de marire a penisului duce la alungirea celulelor, care apoi se multiplica si apoi cresc din nou in volum.

In 2002 un studiu publicat in Jurnalul International de Cercetari privind Impotenta concluzioneaza ca dispozitivele de tipul extenderelor de penis sunt eficiente pentru alungirea penisului si mareste penisul in lungime in functie de timpul de purtare al respectivului dispozitiv.

Un studiu realizat in 2009 de Universitatea din Turin si publicat in Jurnalul Britanic de Urologie a relatat rezultate similare, folosindu-se un dispozitiv de tip extender de penis care exercita o tractiune graduala crescuta si continua. Dispozitivele de marire a penisului sunt formate dintr-un inel de plastic in care penisul este introdus si 2 tije metalice dinamice care regleaza tractiunea asupra penisului. Dupa folosirea dispozitivului cel putin 4 ore pe zi timp de 6 luni de zile, marirea medie in lungime a penisului, in stare flasca, este de 2,3 cm, impreuna cu o imbunatatire clara a erectiei.

Practic, daca am lua cazul studiului de mai sus, adica sa se foloseasca un extender de penis timp de 4 ore pe zi, timp de 6 luni de zile in fiecare zi, pentru a obtine 2,3 cm la finalul tratamentului, nu este un lucru neaparat rau.

Dar daca v-am spune ca in loc de 6 luni de zile puteti avea aceleasi rezultate in 3 luni?
Cum?

Marind timpul de utilizare zilnic al dispozitivului de la 4 ore la 8 ore sau chiar mai mult.
Dar, dispozitivele de tipul extenderelor de penis nu prea se pot purta mai mult de 4 ore pe zi deoarece trebuie utilizate acasa, in timp ce stati la calculator sau la TV sau oarecum relaxati.

Bine, si atunci cum?

Folosind un dispozitiv mult mai confortabil de marire a penisului, care se poate purta pe sub pantaloni si in timpul zilei si chiar si noaptea (extenderele de penis nu se pot purta noaptea) fara sa fie observat si fara sa deranjeze in vreun fel.
Care este acest dispozitiv?

Phallosan– dispozitiv german extraordinar de confortabil pentru marirea penisului care poate fi purtat pana la 12 ore pe zi in fiecare zi si chiar si noaptea.
Dispozitive de Marire a Penisului
Dispozitivele de marire a penisului sunt de multa vreme cunoscute comunitatii medicale ca cea mai usoara metoda de marire a penisului in lungime si grosime. O multime de alte metode va vor ajuta sa obtineti erectii mai puternice pentru mai multe zile sau chiar luni, dar daca veti utiliza un dispozitiv de marire a penisului, cu siguranta veti adauga centimetri penisului dumneavoastra.

Multi barbati evita sa foloseasca un dispozitiv de marire a penisului deoarece se gandesc ca e prea greu sa il monteze in fiecare zi, dar odata ce intrati intr-o rutina (in cateva zile), il veti purta fara absolut nici o problema si chiar vi se va parea ca va lipseste ceva in momentul in care nu-l purtati. O sa va explicam in continuare ce ar trebui sa urmariti atunci cand doriti sa achizitionati un dispozitiv de marire a penisului si care vor fi beneficiile pentru penisul dumneavoastra in urma folosirii lui.


Cum functioneaza aceste dispozitive de marire a penisului?

Un dispozitiv de marire a penisului de tip extender de penis presupune existenta a patru parti importante care includ o baza care va sta lipita de abdomenul dumneavoastra in timpul purtarii, un inel de silicon care se monteaza la nivelul capului penisului si fixeaza capul penisului pentru a putea trage de el, un sistem de reglare al acestui de acestui inel de silicon (relaxare/strangere) care ajuta la fixarea capului penisului si tije de reglare a tensiunii de tragere.

Baza care sustine baza penisului este realizata la extenderele de penis din plastic, dar poate fi realizata si din burete la alte dispozitive de marire a penisului cum ar fi Phallosan sau Penisplus. Celelalte piese presupun o reglare ajustabila in functie de dimensiunile penisului dumneavoastra pentru a ajunge sa folositi dispozitivul la maximul de confort posibil. Extenderele de penis realizeaza o tensiune gentila in jurul capului penisului care ajuta la alungirea si multiplicarea celulelor penisului astfel incat acesta sa devina mai lung si mai gros.

Phallosan are un sistem de fixare la nivelul penisului pe intreaga lui suprafata fata de celelalte dispozitive care se prind doar la nivelul capului penisului. Suprafata de fixare fiind mult mai mare, tensiunea tragerii se distribuie pe intreg penisul, in loc sa fie simtita doar la nivelul capului, lucru ce va duce la o sporire a confortului utilizatorului si la posibilitatea folosirii Phallosan fara jena timp de mult mai multe ore pe zi. Aceasta metoda este recunoscuta ca fiind cea mai sigura si mai eficienta metoda de crestere a marimii penisului care va permite sa vedeti rezultate in scurt timp de la inceputul utilizarii.Beneficiile utilizarii dispozitivelor pentru marirea penisului

Exista o lista lunga de beneficii care vine impreuna cu folosirea unui dispozitiv de marire a penisului si cred ca cel mai bun lucru este ca nu exista absolut nici un risc si nici un efect secundar de la folosirea unui extender de penis. Barbati din toata lumea au folosit astfel de dispozitive pentru a-si mari penisul si dumneavoastra puteti intra in categoria barbatilor cu penisul mare, peste medie.

Veti putea obtine pana la 5 cm de la utilizarea unui dispozitiv de marire a penisului
Erectiile vor fi mult mai ferme si vor tine mult mai mult in timpul actului sexual
Placere crescuta pentru partenera dumneavoastra
Si-au dovedit eficienta si au fost folosite de mii de barbati care si-au dorit un penis mai mare
Veti putea obtine rezultate de la folosirea unui dispozitiv de marire a penisului dupa cateva saptamani. Penisul dumneavoastra efectiv va atarna in jos in stare flasca, iar in erectia va fi tare si puternic.


Ce ar trebui sa urmariti cand cumparati un dispozitiv de marire a penisului?

Exista niste lucruri dupa care trebuie sa va uitati atunci cand intentionati sa achizitionati un dispozitiv de marire a penisului. Majoritatea barbatilor nu au nici o idee la ce sa se uite, deoarece nu au mai folosit pana atunci un dispozitiv de marire a penisului. Mai jos gasiti cateva sfaturi care sa va ajute in alegerea dumneavoastra. Trebuie sa va asigurati ca produsul este confortabil. Cu cat este mai confortabil, cu atat se poate purta mai mult in timpul zilei si cu atat apar mai repede rezultatele. Cel mai confortabil produs existent pentru marirea penisului este Phallosan. Trebuie sa va asigurati ca exista multi clienti satisfacuti de acest produs. E bine sa cautati sa existe marturii ale clientilor multumiti. Trebuie sa va asigurati ca dispozitivul nu se strica sau daca se strica, vanzatorul va poate inlocui piesa deteriorate.

Concluzii legate de dispozitivele de marire a penisului

Daca sunteti in cautarea celei mai usoare si mai eficiente metode de marire a penisului, atunci va garantam ca folosirea unui dispozitiv de marire a penisului este ceea ce cautati. Aceasta metoda de marire a penisului este absolut sigura si nu va va cauza vreun disconfort in timpul utilizarii dispozitivului.
Acest site este unul care realizeaza o comparatie intre produsele de marire a penisului, iar dispozitivele nu fac exceptie, asa ca vom realiza un top al celor mai bine vandute dispozitive de marire a penisului, in functie de confort, pret, eficienta.
Phallosan– de departe cel mai confortabil. Dispozitiv german de calitate care se fixeaza pe intreg penisul asigurand un confort sporit in timpul utilizarii. Datorita sistemului de purtare- stanga-dreapta- poate sa fie folosit in tot timpul zilei- la servici, la sala, oriunde si poate fi purtat chiar si noaptea

Penisplus- dispozitiv german cu sistem de fixare la nivelul capului penisului care datorita sistemului de fixare cu penisul stanga- dreapta poate fi folosit in timpul zilei fara probleme.

Proextender - cel mai confortabil dispozitiv cu tije pentru marirea penisului vandut International.

Magnum Extender- dispozitiv confortabil cu tije pentru marirea penisului- 329,9 lei raport bun pret/calitate.

Maxxtender- dispozitiv International eficient si ieftin pentru marirea penisului- 299,9 lei.
CONTINUA
Catalog
Nu aveți nici un produs în coș