Comenzi: 0744-569-069 comanda@marirepenis.com

Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


In ultima perioada, tot mai multe reclame la creme pentru marirea penisului, care prin folosire regulata, vor duce la cresterea penisului in lungime si grosime.
Practic, aceste creme pentru marirea penisului isi fac efectul prin cresterea fluxului sanguin asupra penisului, ducand la obtinerea unor cresteri in lungime si grosime a penisului in cazul utilizarii lor frecvente.

Cremele pentru marirea penisului reprezinta o metoda eficienta de crestere a performantelor sexuale printr-o metoda aplicata local. Practic ce reprezinta aceasta aplicare locala de crema pentru marirea penisului?

Este foarte important ca o crema pentru marirea penisului sa asigure o absorbtie optima a ingredientelor pentru marirea penisului cum ar fi L-Arginina, Horny Goat Weed, Ginseng Asian, Gingko Biloba sau Tribulus Terestris. Prin aplicarea acestor ingrediente direct pe tesuturile penisului, utilizatorii pot obtine rezultate in aproximativ 20 de minute, datorita absorbtiei rapide a ingredientelor.

Rezultatele Cremelor pentru marirea penisului
Cremele pentru marirea penisului se refera la cremele si uleiurile si gelurile care se pot aplica local pentru a duce la cresterea penisului in volum.
Este important de stiut ca aceste creme pot avea 2 intrebuintari:
Ca tratament regulat pentru marirea penisului, adica folosirea cremei pentru marirea penisului o data la 2-3 zile, timp de 10-15 minute, timp de 2-3 luni de zile
Pentru a impresiona partenerele sexuale, si se aplica printr-un masaj de 10-15 minute cu 15 minute inainte de contactul sexual pentru marirea instanta a penisului.
Denumire produs Tara de provenienta   Cantitate     Pret
Crema Magnaphall  Germania                                     45 ml     80 lei
Crema Enlargo                       Bulgaria 100 ml 100 lei
Crema Largo Germania   40 ml 60 lei
Crema Larger    Franta   75 ml     55 lei
Gel Mr XXL Bulgaria 50 ml 60 lei
Recomandarea noastra legata de cremele pentru marirea penisului
Cremele care se gasesc in cantitati mai mici, gen Magnaphall sau Largo, sunt mai concentrate si va vor ajuta sa obtineti o marire rapida a penisului pentru a va impresiona partenera, iar celelalte in cantitati mai mari, gen Enlargo ar trebui folosite ca tratament pe termen mai lung pentru marirea definitiva a penisului.


Alte produse care vi le recomandam.:
Enlargo-Enlarge
Kolossal Sex
Larger
Gigaman
Lavetra Super Sizer
SuperLarge
Mega Penis
Lavetra Penimax
Largo
CONTINUA
Catalog
Nu aveți nici un produs în coș