Comenzi: 0744-569-069 comanda@marirepenis.com

Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


Exercitiile pentru marirea penisului pe care vi le vom prezenta sunt simple si eficiente si va vor ajuta sa aveti un penis puternic si din ce in ce mai mare. Schimbarile pe care o sa le vedeti cel mai rapid dupa efectuarea exercitiilor de marire a penisului vor fi in grosime si legate de forta erectiilor.

Va vom detalia urmatoarele tipuri de exercitii de marire a penisului:
*Exercitiul muschiului pubo-coccigian
*Exercitiul cu prosopul umed si fierbinte
*Exercitii de alungire a penisului
*Exercitii de ingrosare a penisului

Exercitii de marire a penisului care implica muschiul pubo-coccigian

Exercitiile pentru marirea penisului trebuie sa includa neaparat si antrenarea muschilor pubo-coccigieni. Acest muschi este localizat intre scrotum si anus, aproape de prostata. Cand muschiul PC este flexat, poate controla miscarea unui penis in erectie.

Daca aveti un muschi PC puternic, inseamna ca veti avea erectii stabile si puternice.
Puteti sa va gasiti muschiul pc localizandu-l intre scrot si anus. Este localizat pe podeaua pelvina si face parte din reteaua de muschi care ajuta la controlul ejacularii si urinarii. Daca veti stopa fluxul de urina (fara sa folositi mainile), prin contractarea muschiului PC in timpul urinarii, veti simti unde este localizat.
Cum sa incepeti exerctiul pentru marirea penisului
Muschiul PC este baza exercitiilor pentru un penis mai mare, mai tare si mai gros. Lucrandu-va muschiul PC in fiecare zi, nu numai ca va imbunatati cantitatea de sange care intra in penis, dar continuand cu exercitiile de alungire si de ingrosare a penisului, va cresteti forta erectiilor si cantitatea de placere pe care o obtineti la fiecare orgasm.

Beneficiile exercitiilor de marire a penisului?

Un muschi PC puternic va duce la urmatoarele beneficii:
-energie sexuala prelungita
-orgasme multiple
-un muschi PC puternic previne cancerul de prostata (frecvent la barbati dupa 45 de ani)

Exista multe cercetari despre muschiul PC si orgasmul masculin, care sustin nevoia de exercitii constante pentru marirea penisului ale muschiului PC. Este bine sa urmariti acesti muschi, prostata si celelalte parti ale organului genital masculin, deoarece toate au rolul lor bine definit in satisfactia sexuala si performantele din pat. Recomandam epilarea pubiana inainte de a va apuca de aceste exercitii de marire a penisului folosind gama de produse Hair no More pentru a obtine chiar epilare definitiva in zona pubiana, care va spori imaginea penisului dumneavoastra.


Realizarea exercitiilor de marire a penisului pentru muschiul PC
Exercitiile de marirea penisului pentru antrenarea muschiului PC ajuta la cresterea fortei erectiilor si imbunatateste circulatia sangelui la nivelul penisului. Muschiul PC ar trebui antrenat dupa un program relativ fix, dar nu este nici o problema daca sariti cate o zi din cand in cand. Totusi, antrenarea muschiului PC reprezinta un exercitiu de marire a penisului care poate fi realizat oriunde, iar mentinerea fortei muschiului PC este esentiala pentru a obtine rezultatele dorite pentru un penis mai mare, mai tare si mai gros.
Exercitiu 1 – Mareste controlul asupra ejacularii
Exercitiu 2 –Forta si energie sexuala

Exercitiu avansat – Forta si energie sexuala si ingrosarea penisului

Exercitiu 1 pentru muschiul PC

Scopul acestui exercitiu de marire a penisului este de a izola muschiul PC pentru a ajuta la imbunatatirea controlului asupra ejacularii si cresterea intensitatii placerii sexuale. Acest exercitiu de marire a penisului este cunoscut sub numele de exercitiu Kegel pentru barbati.
Muschiul pubo-coccigian este localizat in apropierea sfincterului anal si a glandei prostate. Cel mai usor punct extern de referinta este intre scrot si anus, pe care il veti simti cand flexati muschiul PC. Exercitiile pentru muschiul PC vor ajuta la intarirea muschilor podelei pelvine si a sfincterelor.
Muschiul PC controleaza miscarile penisului in erectie, asa ca un barbat cu penisul in erectie isi va face penisul sa sara contractand muschiul PC. De asemenea, daca un barbat opreste fluxul de urina, isi contracta tot muschiul PC. La femei, un orgasm este rezultatul unei contractii involuntare a muschiului PC, realizata de sistemul nervos parasimpatic cu central in hipotalamus. Stimularea muschiului PC va duce la orgasme mai intense atat la barbati cat si la femei.
Cel mai simplu exercitiu de marire a penisului pentru muschiul PC va fi cel cu care veti incepe, deoarece nu e nevoie de o mare complexitate cand vine vorba de antrenarea acestui muschi. Ganditi-va ca realizati un exercitiu normal cu greutati, muschii nu cresc peste noapte, si e o chestiune de repetare a exercitiilor de antrenare pentru a obtine forta de-a lungul timpului.

Exercitiul 2 pentru antrenarea muschiului PC- de realizat in fiecare zi

Gradual, incordati muschiul ca si cum ati incerca sa opriti jetul de urina si actul defecatiei pana numarati pana la 5. Contractati muschii pana numarati la 5 apoi lasati-i sa se relaxeze pana numarati tot pana la 5 pentru a realiza un ciclu. Incepeti cu 10 cicluri pe sesiune si cresteti gardual pana ajungeti la 50 de cicluri pe sesiune. Sunt recomandate 2-3 sesiuni pe zi.
Exercitiile de marire a penisului prin antrenarea muschiului PC poate fi realizata oriunde, deoarece necesita doar concentrare pentru incordarea unor muschi care nu se vad. Stand in masina sau asteptand la rand- puteti face oriunde aceste exercitii de marire a penisului. Este recomandat sa cresteti numarul de sesiuni saptamanal, adica spre exemplu incepeti cu 10 sesiuni, apoi 20 de sesiuni, pana ajungeti la 50 de repetari pe sesiune.
Dupa ce o persoana ajunge la cicluri de 50 de repetari, este important sa se stabileasca o rutina. Exercitiile constante ale muschiului PC sunt esentiale pentru beneficii continue si pentru a va bucura de viata sexuala mai buna.

Realizarea de exercitii avansate pentru marirea penisului- de facut in fiecare zi

Exercitiile avansate ale muschiului PC au fost create pentru barbatii care au ajuns la cicluri de 50 de repetari si doresc sa realizeze niste exercitii mai puternice pentru marirea penisului. Exercitiile pentru antrenarea muschiului PC pot fi incorporate cu succes in cadrul unui program de marire a penisului. Exercitiul avansat include si un program de ingrosare a penisului, prin flexarea muschiului PC, iar un flux sanguin crescut la nivelul PC ofera castiguri importante in grosimea penisului.

Exercitiul ar trebui realizat intr-un loc privat, deoarece nu este la fel de discret ca un exercitiu normal de marire a penisului. Penisul trebuie sa fie in erectie, fara sa aveti nevoie de un lubrifiant. Daca trebuie sa folositi un lubrifiant pentru a obtine o erectie nu este nici o problema.
Atunci cand obtineti o erectie completa, prindeti penisul de la jumatatea lui. Trebuie sa fie exact, prindeti penisul de la jumatatea erectiei. Folositi mana intreaga, prinzand cu toate degetele. Flexati muschiul PC si tineti-l pana numarati pana la 2. Folosind stransoarea obtinuta, aplicati presiune pe penis. Veti simti o oarecare presiune, de vreme ce tineti sangele in penis.
Penisul va tinde sa se ridice in sus, dar tineti-l pe loc. Veti aplica presiune impotriva ambelor functiuni ale muschiului PC: sa aduca sange in penis si sa creasca rigiditatea erectiilor. Incepeti cu un set de 10 repetari. Ar trebui sa va ia 30 de secunde pana la 1 minut, depinzand cat de lungi faceti pauzele intre flexii. Realizati cate puteti pana cand nu mai puteti sa lucrati impotriva rezistentei. Gradual, faceti din ce in ce mai multe repetitii. Daca exercitiile de marirea a penisului incep sa va ia destul de mult timp, gasiti un loc unde sa va simtiti confortabil si sa incercati sa aplicati presiune impotriva muschiului PC. Exercitiul avansat pentru muschiul PC nu ar trebui sa va ia mai mult de 3-5 minute, dar puteti sa il extindeti atat timp cat doriti.
Prin realizarea acestor exercitii avansate pentru antrenarea muschiului PC o data pe zi va veti lucra mai puternic muschii. Atentie: nu realizati exercitiile avansate inainte de antrenamentul normal. Ar trebui sa asteptati macar o ora intre exercitiile avansate si orice alt fel de exercitii pentru marirea penisului. Exercitiile avansate de marire a penisului vor lua locul exercitiilor normale de antrenare a muschiului PC, chiar daca va necesita mai mult timp.
Variatii ale exercitiilor de marire a penisului

Variatia: o variatie a exercitiilor pentru muschiul PC poate avea 2 parti. Realizati 4 seturi de cate 100 repetari sau mai putin- daca este cazul. In timp ce realizati exercitiul avansat de antrenare a PC, realizati si 100 sau mai putine ridicari ale testicolelor. E nevoie de un pic de concentrare la inceput, dar nu este prea greu. Veti descoperi ca orgasmele vor fi mai intense iar scrotul se va tonifia. Testicolele pot fi ridicate fara implicarea PC.

Ridicarea testicolelor

Haideti sa ne gandim ce inseamna ridicarea testicolelor si ce se poate castiga din asta. Descrierea actiunii e destul de simpla, pur si simplu le ridicati. Nu presupune sa folositi mainile sau alte mijloace externe, dar veti folosi muschii si ligamentele atasate testicolelor pentru a le ridica la baza penisului sau cat de sus puteti si apoi lasati-le libere. Setati repetitii la fel ca exercitiile PC sau in timp ce realizati exercitiile pentru muschii PC.

Unii dintre dumneavoastra s-ar putea sa realizati o usoara ridicare a testicolelor cand realizati exercitii pentru antrenarea muschiului PC. Va sugeram sa stati pe WC cand realizati exercitii pentru antrenarea PC si sa vedeti daca testicolele se misca sau nu. Fiti atenti si incercati sa va dati seama cum ati facut asta prin identificarea muschilor implicati. Lucrurile astea se intampla de la sine si nu prea avem ceva de explicat, e ca si cum am explica unui om paralizat cum sa isi miste bratul.
Ca un beneficiu care il veti observa, orgasmele vor fi mai lungi si mai puternice iar scrotul va fi mai apropiat de corp.

Exercitiul cu prosopul fierbinte pentru marirea penisului

Descrierea Exercitiului pentru marirea penisului
Dupa ce ati trecut prin exercitiile pentru antrenarea muschiului PC, sunteti pregatit sa treceti la procedurile care vor aduce mai mult sange in penis. Acest exercitiu de marire a penisului este cunoscut sub numele de procedura cu prosopul fierbinte care functioneaza pe principiul simplu de incalzire a penisului, imbunatatindu-va fluxul sanguin, atragand mai mult sange in penis. Procedura cu prosopul fierbinte poate fi un ajutor important in procesul de marire a penisului. Este important sa incercati tehnica de marire a penisului cu prosopul fierbinte sau o variatie a ei de cate ori este posibil, mai ales daca sunteti incepator in tehnicile de marire a penisului.
Ar trebui retinut ca pentru barbatii cu probleme circulatorii, variatiile care au loc in timpul dusului sunt un lucru foarte important. Barbatii mai in varsta sau barbatii cu diabet sau cu alte afectiuni care afecteaza circulatia sangelui in penis ar trebui sa incerce aceste variatii din timpul dusului, deoarece nu se creste doar circulatia la nivelul penisului, ci si in restul corpului.

Beneficii ale exercitiilor de marire a penisului:
-sangelui la nivel penisului si in restul corpului

-imbunateste lungimea penisului in timp
-duce la erectii mai puternice
Nota:
Cand treceti de la exercitiul cu prosopul fierbinte la un exercitiu de incalzire, ar trebui sa va mentineti erectia daca este posibil. Nu este cazul sa pierdeti erectia si apoi sa incepeti din nou, ca sa va obositi penisul. Mentineti-va erectia intre exercitii daca este posibil.
Intelegerea exercitiului de marire a penisului
Exercitiul cu prosopul fierbinte este important in aceeasi masura in care exercitiul pentru antrenarea muschiului PC este importanta; pregateste penisul sa devina mai mare, mai tare si mai gros. Marirea penisului cu ajutorul exercitiilor de marire a penisului se realizeaza treptat, si nu abrupt ca atunci cand folositi o pompa pentru penis. Nu veti putea sa obtineti un penis mai mare imediat, in primul rand trebuie sa intelegeti cum sa faceti aceste exercitii pentru marirea penisului si sa va asigurati ca penisul este sanatos si bine oxigenat. Atunci cand ridicati greutati sau faceti exercitii aerobice, este important sa beti apa si sa va mentineti corpul hidratat. Realizand antrenarea muschiului PC si folosind prosopul fierbinte, va mentineti penisul oxigenat si hidratat cu sange sanatos.
Cum se fac exercitiile de marire a penisului
Ideea de circulatie buna a sangelui este legata de conceptul de caldura. Caldura permite sangelui sa curga mai usor in corp, iar o circulatie buna inseamna o functionare sanatoasa a organelor. Scopul acestui exercitiu de marire a penisului este sa atrageti cat mai mult sange in penis inainte sa va apucati de exercitii mai grele, facandu-le astfel sa fie mai eficiente. Ar trebui ca penisul sa fie in erectie pentru acest exercitiu.
Pasul 1
Luati un prosop sau un tricou si tineti-l sub apa fierbinte. Apa nu trebuie sa fie clocotita, ci calda spre fierbinte, pentru a nu produce probleme. Faceti test cu prosopul pe abdomen sa vedeti daca puteti suporta caldura. Daca se poate, treceti la pasul doi. Pasul 2
Infasurati prosopul in jurul penisului, acoperindu-l in intregime. Este important sa acoperiti si varful, ca sa nu poata intra aer mai rece pe nicaieri. Tineti prosopul pe penis pana se raceste sau macar 2-3 minute. Atunci cand indepartati prosopul, penisul ar trebui sa fie rosu datorita fluxului crescut de sange. Daca nu este complet rosu, repetati pasul 1 si 2.

Concluzie
Aceasta procedura de marire a penisului are scopul de a creste fluxul sangelui in penis si sa va ajute sa realizati exercitii mai productive mai departe pentru marirea penisului. Circulatia sangelui creste senzatiile iar prosopul fierbinte este o optiune buna inainte de actul sexual, la fel ca masturbarea. Penisul reactioneaza mai bine daca este incalzit inainte.
Variatia dimensiunilor penisului in timpul dusului
Multi barbati isi dau seama ca realizarea de exercitii pentru marirea penisului la dus ii ajuta. Este o situatie ideala, de vreme ce circulatia in penis este crescuta in cadrul acestor exercitii de marire a penisului. Ar fi foarte bine daca reusiti sa faceti macar unul din exercitii la dus.
CONTINUA
Catalog
Nu aveți nici un produs în coș