Comenzi: 0744-569-069 comanda@marirepenis.com

Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


In cadrul acestor tehnici de marire a penisului, va recomandam sa aveti zona pubiana epilata, pentru a nu intampina probleme in timpul realizarii tehnicilor. Va recomandam gama de produse Hair no More crema, gel si spray pentru epilare definitiva inghinala.

1. Tehnica de marire a penisului -Mulgerea penisului umeda


Tehnica mulsului este un exercitiu special pentru marirea penisului. Foarte putine tehnici de marire a penisului nu cuprind un element de mulgere a penisului. Este o tehnica de marire a penisului care pare usor de stapanit care in cateva luni de antrenament duce la o imbunatatire clara a maririi penisului . Ca la orice alt exercitiu de marire a penisului sau de intarziere a ejacularii, ar trebui sa cresteti treptat numarul de minute de antrenament sau de repetari pentru a permite penisului sa dezvolte rezistenta la accidentari. In primele 2 luni de antrenament prin tehnica mulsului pentru marirea penisului, venele vor incepe sa se mareasca si vor deveni mai putin rezistente la sange permitand cresterea circulatiei in penis.

Tehnica de marire a penisului- tehnica umeda a mulsului- pas cu pas
Dupa ce ati incalzit penisul, aplicati o cantitate suficienta de lubrifiant pe penis.
Creati o prindere ferma la baza penisului, asigurand o erectie de 60-80%.
Impingeti stransoarea usor in fata, ar trebui sa va ia 2-3 secunde pentru a ajunge la glandul penisului.
Cand stransoarea ajunge aproape de gland, realizati alta la baza penisului.
Eliberati prima mana si mutati a doua mana spre glandul penisului. Cand ajungeti la gland, realizati o noua prinsoare cu prima mana la baza penisului. Repetati aceasta miscare cu oarecare fluiditate, schimband mainile cu fiecare stangere a penisului.

Puteti realiza acelasi lucru cu mana invers, daca va e mai usor.

Dupa 10 sau mai multe minute dupa ce realizati exercitii prin tehnica mulgerii penisului, ar trebui sa observati un penis mult mai mare, care efectiv va atarna, care trebuie sa ramana asa cateva ore, deci aveti ocazia de a impresiona partenera cu marimea penisului dumneavoastra.

2. Tehnica de marire a penisului-Mulgerea uscate a penisului

Tehnica mulgerii uscate a penisului este o forma de muls la care nu se foloseste lubrifiant. . Poate duce la o frecare excesiva a pielii, mai ales in cazurile penisurilor circumcise. Exista 3 posibilitati de realizare a acestei tehnici de marire a penisului care vor fi prezentate in pozele urmatoare: prinderea normala, prinderea cu mana intoarsa, prinderea in C.

Tehnica de marire a penisului- Tehnica Mulgerii uscate- pas cu pas
Prinderea normala

Prinderea penisului cu mana intoarsa

Prinderea penisului in C


3. Tehnica de marire a penisului- tehnica mulgerii stranse, puternice a penisului


Acest exercitiu de marire a penisului este realizat avand un impact puternic asupra tunicii penisului si veti obtine o ingrosare a penisului, dar si o posibila alungire a penisului. Este recomandat ca acest exercitiu de marire a penisului sa se faca doar daca exista minim 2 luni de zile de antrenament pentru marirea penisului sau pentru intarzierea ejacularii. Acest exercitiu de marire a penisului trebuie realizat in lumina puternica si cu monitorizarea constanta sa nu apara accidente.

Tehnica maririi penisului- tehnica mulsului puternic – pas cu pas
Dupa ce ati incalzit penisul si ati aplicat lubrifiant , realizati o prinsoare standard la baza penisului, cu penisul in erectie cel putin 60%.
Creati in o prinsoare cu mana intoarsa dupa prima prinsoare.
Mentineti pe loc prima prinsoare si impingeti-o pe a doua, cu mana intoarsa, printr-o miscare de mulgere.
Impingeti stransoarea pana aproape de capul penisului, apoi eliberati si reluati cu aceeasi mana de langa prinsoarea statica. Continuati acest exercitiu ceva timp. Din cand in cand relaxati si prinsoarea statica de la baza penisului si schimbati mainile.

4.Tehnica Maririi Penisului- Exercitiul cu prindere puternica

Conceptul acestei tehnici de marire a penisului este prinsoarea puternica a unui penis semi erect si fortarea acelei prinsori cat de mult este posibil pentru a mari tunica penisului de dupa prinsoare. Prinsoarea va fi extrem de puternica si nu va fi impinsa pana aproape de capul penisului ca la tehnica mulsului.

Exercitul de marire a penisului cu prinderea puternica a bazei penisului – pas cu pas
Dupa ce ati muls penisul si ati obtinut o erectie de 60-80, realizati o prinsoare puternica la baza penisului. Aceasta prinsoare puternica va fi mult mai stransa decat una normala, nu trebuie sa treaca deloc sange spre varful penisului.
Incercati sa impingeti aceasta stransoare puternica cat de mult puteti spre varful penisului, fara sa dati drumul la stransoarea realizata, creand o pompa efectiva in penis.
Fortati prinsoarea in fata, marind efectul de pompa.
Puteti da si un pic inapoi, dar fara sa relaxati prinsoarea.
Fortati inca o data prinsoarea in fata, marind si mai mult efectul de pompa pentru ultima oara.

Permiteti prinsorii sa dea inapoi un pic din nou. Realizati acest exercitiu de cel putin 5 ori, apoi relaxati si repetati intregul exercitiu. Puteti folosi si o prinsoarea cu mana intoarsa, daca va este mai confortabil.

Atentie: avand in vedere ca aceasta tehnica de marire a penisului poate produce presiuni destul de mari, este considerat un exercitiu de risc mare si nu ar trebui realizat de barbatii care nu cunosc foarte bine anatomia penisului sau care nu au in spate exercitii de marire a penisului sau de intarziere a ejacularii , oferindu-va un raport risc/eficienta destul de ridicat.

5.Exercitul cu prinderea puternica- extrema a penisului

Exercitiul de prindere extrema a penisului presupune prinderea penisului, in loc de mana cu o curea care va va oferi o forta mai mare si o modalitate de a continua exercitiul fara sa obositi la fel de mult. Este posibil sa obtineti presiuni foarte mari la acest exercitiu asa ca monitorizarea accidentarilor este foarte importanta.

Tehnica pentru marirea penisului- Exercitiul cu prinderea puternica- extrema a penisului- pas cu pas
Piesele de care aveti nevoie pentru acest exercitiu de marire a penisului:
O bucata de panza
O curelusa de piele cu posibilitate de fixare in diferite gauri in functie de marime
Incepeti prin infasurarea bucatii de panza pe un penis incalzit si aproape erect. Aveti grija ca acea curea sa stea pe bucata de panza si nu direct pe penis pentru a evita eventualele raniri.

Strangeti cureaua pana fluxul de sange este oarecum intrerupt.
Dupa ce obtineti o erectie completa, asezati cureaua la baza penisului.
Strangeti clema pana opriti total fluxul de sange.
Stati cu penisul in acest fel cam 10 minute, dar nu mai mult de 15 minute.
Modificare extrema a acestui exercitiu de marire a penisului
Aceasta modificare duce la crearea de presiuni extreme, mai mari ca la exercitiul de mai sus.
Cu acelasi montaj ca la exercitiul de marire a penisului de mai sus, mai realizati o prindere la fel cu panza si curea la mijlocul penisului.
Dupa ce strangeti curelele, stati cu penisul asa timp de 5 minute.
Repetati exercitiul aproape de varful penisului.
... si apoi aprope de baza penisului, langa cealalta curea.

Atentie

Avand in vedere ca acest exercitiu de marire a pensiului poate produce presiuni destul de mari, este considerat un exercitiu de risc mare si nu ar trebui realizat de barbatii care nu cunosc foarte bine anatomia penisului sau care nu au in spate exercitii de marire a penisului sau de intarziere a ejacularii , oferindu-va un raport risc/eficienta destul de ridicat.

6. Tehnica de marire a penisului prin indoirea penisului in erectie

Desi aceasta tehnica se numeste Indoirea penisului in erectie, exercitiul nu este realizat niciodata cu penisul in erectie completa deoarece un penis erect poate fi ranit foarte usor. Pentru a incepe exercitiul de marirea penisului trebuie sa aduceti penisul in erectie completa pentru a fi siguri ca este bine oxigenat si apoi il lasati sa se piarda usor erectia. Cand penisul ajunge in starea dorita, incepeti sa indoiti penisul destul de larg.

Tehnici de marire a penisului- Indoirii penisului in erectie – Pas cu pas
Pe un penis incalzit si semi-erect, realizati o prinsoare la baza. Prinderea poate fi normala sau cu mana intoarsa. Asteptati ca erectia sa nu fie completa.
Gradual, fortati indoirea, doar cat va simtiti confortabil. Daca penisul nu se indoaie sub forma de arc ci mai degraba intr-un singur punct, exercitiul ar trebui oprit, deoarece penisul are un punct slab sau inca este prea erect.
Mentineti o pozitie cel putin 10 secunde, 30 de secunde ar fi si mai bine. Daca apar dureri, ori intrerupeti ori dati drumul usor la indoire. Relaxati indoirea dar fara sa dati drumul penisului din prinsoarea de la baza. Doar daca este cazul, dati drumul usor la prinsoarea de la baza ca sa mai poata intra niste sange.
Repetati, de aceasta data indoind penisul in sus. Tineti asa penisul timp de 10-30 secunde.
Repetati cu o indoire la stanga
La final indoiti spre dreapta.

Atentie
Avand in vedere ca aceste tehnici de marirea penisului pot produce presiuni destul de mari, este considerat un exercitiu de risc mare si nu ar trebui realizat de barbatii care nu cunosc foarte bine anatomia penisului sau care nu au in spate exercitii de marire a penisului sau de intarziere a ejacularii , oferindu-va un raport risc/eficienta destul de ridicat.

7.Tehnica indoirii fortate a penisului in erectie

Aceasta este o tehnica foarte eficienta si foarte intensa pentru ingrosarea penisului. In cadrul acestui exercitiu de marire a penisului, indoirea penisului este miscata de la baza pana la varf. Partea externa a penisului va fi supusa la o presiune intensa si este foarte usor sa apasati. Va recomandam sa faceti acest exercitiu dupa ce ati facut altele inainte si penisul este incalzit si repetarile sa fie limitate.

Tehnica de crestere a penisului prin indoirea fortate a penisului in erectie – pas cu pas
Pe un penis incalzit si semi erect, realizati o prinsoare la baza. Asteptati ca erectia sa dispara aproape de tot. Exercitiul trebuie realizat pe un penis oxigenat nu erect.
Realizati o indoire cu varful la baza penisului. Daca nu vi se pare confortabil sau exista durere, probabil penisul este inca prea erect.

Incepand cu varful indoirii de la baza penisului, parcurgeti toata lungimea penisului, mutand varful indoirii pana aproape de varful penisului.
Fiecare indoire in fiecare punct trebuie sa dureze 2 secunde. Intregul exercitiu trebuie sa dureze 5 minute.
Dupa ce terminati setul de indoire a penisului pe partea de deasupra penisului, incepeti indoirea cu varful sub penis, ca in imagine.
Daca penisul nu mai este la fel de oxigenat, mai dati drumul la prinsoare ca sa mai intre niste sange. Daca nici asa nu ajungeti la un penis bine oxigenat, obtineti din nou o erectie si apoi lasati-o sa se piarda un pic.
Si acest set de indoire ar trebui sa dureze tot 5 minute.
Dupa ce ati terminat setul de jos in sus, incepeti indoirea in dreapta mutand varful indoirii de la baza la varf.
Asigurati-va ca exista suficient sange in penis pentru a realiza exercitiul.
Tot 5 minute si pe aceasta parte.
In final, realizati indoiri si pe partea stanga.
Acum penisul ar trebui sa-l simtiti lucrat uniform.

8.Tehnici de crestere penis- Exercitii simple de alungire/intindere a penisului

Mai jos veti gasi cele mai simple exercitii pentru marirea penisului, cum sa realizati o prindere a penisului, cum sa realizati alungirile de baza ale penisului si cum sa cresteti forta acestor alungiri. Acum penisul ar trebui sa-l simtiti lucrat uniform.

Alungirea in jos- pas cu pas
Realizati o prinsoare normala.
Trageti penisul cat de tare puteti in jos si tineti-l in acea tensiune 10-30 secunde. Acest exercitiu va actiona asupra ligamentelor.

Puteti folosi ambele maini ca sa aveti mai multa forta.

Alungirea penisului in sus – Pas cu pas
Realizati o prinsoare normala.
Trageti de penis in sus si tineti asa timp de 10-30 secunde.
Puteti folosi chiar ambele maini pentru a avea mai multa forta.

Alungirea penisului intr-o parte- Pas cu pas
Trageti de penis in dreapta si in jos pentru a antrena ligamentele de pe partea stanga.
Trageti de penis in stanga si in jos pentru a antrena ligamentele de pe partea dreapta.
Alungirea rotativa a penisului- pas cu pas
9. Tehnica de crestere a penisului- Alungirea penisului prin tragerea penisului intre picioare

Acest exercitiu de crestere a penisului duce la alungirea ligamentelor si este usor de realizat. Cu acest exercitiu de marire a penisului veti realiza o presiune mai mare pe ligament decat ati realiza cu mana.

Alungirea penisului prin tragerea penisului intre picioare- pas cu pas
Puneti un picior pe scaun si treceti o mana in spatele piciorului.
Realizati o prinsoare cu acea mana.
Trageti penisul printre picioare.
Lasati piciorul jos si mentineti aceasta tractiune.
Puneti mentine tensiunea 5 minute daca este confortabil.

10. Tehnica de marire a penisului prin atarnarea greutatilor de penis


Aceasta tehnica de marire a penisului implica infasurarea penisului, atasarea unui dispozitiv de prindere de greutati si atarnarea de greutati. Desi aceasta tehnica de marire a penisului ni se pare oarecum primitiva, o sa o prezentam pana la capat, dar va sugeram si o alta metoda mult mai evoluata pentru marirea penisului, un dispozitiv de marire a penisului care poate fi purtat de dimineata pana seara, chiar si noaptea, fara sa necesite atat timp pierdut si sa ofere mult mai mult confort. Acest dispozitiv se numeste Phallosan.

Tehnica de marire a penisului- Tehnica atarnarii greutatilor de penis - pas cu pas

Incalziti penisul folosind un prosop sau o metoda echivalenta.
Infasurati penisul, usor la inceput. Folositi o banda de bumbac.
Continuati infasurarea penisului.

Terminati de infasurat si tineti capatul benzii.
Aplicati un dispozitiv care sa permita atarnarea de greutati.

Trageti de dispozitiv pentru a verifica cat de strans este penisul prins si daca sta drept in dispozitiv.
Conectati greutati de penis si dati-le drumul usor pentru a vedea daca sunt suportate de penis.
Cum va spuneam si la inceput, va recomandam dispozitivul Phallosan in loc sa incercati inutil sa obtineti o marire a penisului atarnand greutati de el.

11. Tehnica intinderii penisului prin legarea de picior
Echipamentul de care aveti nevoie:
Banda de bumbac
Banda adeziva
O curea care sa poata fi prinsa de picior
Banda de bumbac poate fi inlocuita cu orice poate oferi protectie penisului, poate fi si un tricou mai vechi.
Curea pentru genunchi trebuie sa se potriveasca pentru prinderea genunchiului. Este posibil sa fie nevoie sa mai dati cateva gauri in curea dupa ce o veti adapta pentru marimea genunchiului.
Daca nu reusiti sa gasiti o curea, puteti folosi o bucata de denim (blugi) sau o bucata de panza inelastica.
Incepeti prin infasurarea bucatii de bumbac, de la baza penisului spre baza penisului, asigurandu-va ca infasurati macar 2 cm din latimea penisului. Pentru a va da seama daca ati infasurat bine ar trebui sa urmariti: daca e prea larg, va aluneca, daca e prea strans, capul penisului se va invineti rapid. In oricare din cazuri, trebuie sa refaceti prinsoarea.


Finalizati prinderea bucatii de bumbac cu o banda de lipit sau cu o banda de fixare.
Cu o banda inelastica, legati un capat de penis si un capat de curea, ca in imaginile de mai jos.
Fixati cureaua in jurul piciorului deasupra genunchiului.
Asigurati-va ca puteti merge confortabil cu sistemul in functiune, iar tensiunea optima sa fie in momentul in care stati drept.
Aceasta tehnica de marire a penisului este oarecum inconfortabila, de aceea recomandam sistemul dar sub forma unui dispozitiv revolutionar si confortabil, Phallosan, care nu presupune atat efort. Detalii pe www.phallosan.ro Daca totusi va ganditi sa incercati aceasta tehnica, nu o folositi mai mult de 20 de minute la o folosire, fata de Phallosan, care poate fi folosit timp de 8-10 ore pe zi, si chiar si noaptea. Daca in aceste 20 de minute de folosire, simtiti o racire a penisului sau observati o colorare spre mov a capului penisului, indepartati dispozitivul pentru a permite penisului sa se refaca.
CONTINUA
Catalog
Nu aveți nici un produs în coș